Coronavirus Als EMCO meubelen zijnde volgen we de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus (COVID-19) op de voet. De richtlijnen van de RIVM en de GGD hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Het welzijn en de veiligheid van alle betrokkenen staat bij ons voorop. EMCO meubelen is van dinsdag tot en met zaterdag geopend voor klanten die een afspraak hebben gemaakt op telefoonnummer 0495-631603. Met dank voor uw begrip. Hans en Margo Coolen.


Fauteuil Roos is een luxe, comfortabele fauteuil om even heerlijk in weg te dromen of in te ontspannen met een kopje koffie of een goed boek. Fauteuil Roos is dé perfecte match voor ieder interieur!

Deze prachtige fauteuil van DS Meubelen is volledig vervaardigd in Nederland, en dus van topkwaliteit!

Ze is leverbaar in prachtige leersoorten en -kleuren.

Bij het model kunt u zelf de afwerking qua naden en/of biezen kiezen; Denk hierbij aan een open, stoere vouwnaad (lang of kort), een dichte kapnaad of een plat stiksel. Ook zijn er diverse poten mogelijk, zoals een industriële stalen voet, een spinvoet, een ronde draaivoet of een (vierkante of ronde) eiken voet.Mede door het Tempur zitkussen is ze, naast dat ze er zo mooi uitziet, ook nog eens enorm comfortabel!

Model Roos is bij ons nu extra aantrekkelijk geprijsd. Van € 849,- voor maar € 599,-!

Twijfelt u nog? Kom eens bij ons langs en ervaar het zelf!

Over ons.

Designmeubilair dat geheel in eigen fabriek wordt geproduceerd, en gekleurd in onze spuiterij.

Dit alles kan op maat gemaakt worden.
Bij ons vindt u compleet uitgewerkte wooninterieurs.
Naast onze eigen collectie, verkopen wij zitmeubelen van vele merken. Exclusief dealer van Moome en Brinker carpets, ruime collectie van  Verlichting en  Accessoires


Door onze jaren lange ervaring staan wij voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies.
Steeds op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden.
EMCO Meubelen maatwerk meubelen, gelegen in Ospel, regio Weert in Limburg.

Bezoek tevens onze kado en woonaccesoires shop onder de naam MY- THING.   Leuke cadeau en woonaccessoires met een lach.  Wilt u op de hoogte blijven van steeds nieuwe artikelen, like ons dan op Facebook.

Doorlopend; VELE AANTREKKELIJKE AANBIEDINGEN OP MEUBELEN EN WOONACCESSOIRES.


openingstijden