Actueel


Mother Of Pearl

Sinds kort heeft EMCO Meubelen een nieuwe collectie schelpvazen in de showroom. Ze zijn vernieuwend en spiegelen zich in een spectrum van elegantie, luxe en kleur. Het ontwerp van de schelpvazen maakt een combinatie tussen modern en klassiek, waarbij de nieuwste trends opgevolgd worden.

Schelpvazen

Het gebruik van natuurlijke materialen heeft steeds meer prioriteit. Schelpenvazen sluiten hier perfect op aan . Deze prachtige, handgemaakte vazen zijn belegd met gepolijste schelpen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Dé perfecte eyecatcher in ieder interieur!

Mother Of Pearl

De Schelpenvazen zijn gemaakt van Mother Of Pearl. Dit is de parelmoerglanzende binnenkant van een schelp. Deze glanzende, binnenste laag is verglijkbaar met de golflengte van zichtbaar licht. Mother Of Pearl schelpen weerkaatsen verschillende kleuren licht, waardoor ze verschillende kleuren lijken te hebben. Dit fenomeen noemen we parelmoer.

Oneindig stylen

De schelpenvazen zijn een aanvulling op ieder interieur. Van klassieke tot moderne of zelfs landelijke interieurs, een schelpenvaas mag niet ontbreken. Vul de vazen met een basic plant voor een elegant accessoire of zet er een een opvallende, grootbladerige plant in om er een échte eyecatcher van te maken!
Volop inspiratie karpetten bij EMCO Meubelen.

Karpetten hebben esthetisch gezien een belangrijke aankleedfunctie en akoestische functie voor het betreffende woon- of leefgedeelte. De Carpet collection van EMCO Meubelen heeft daarom vele modellen in ruim gevarieerde dessins en prachtige kleuren. De basis van hun Carpet collectie is dan ook niet alleen exclusief en trendy, maar ook nog eens betaalbaar.

De natural carpets blijven erg populair en er is in deze stijl veel keuze. De graphic carpets vormen een nieuwe karakteristieke stijl met unieke grafische motieven. Door het vakkundig designteam en de hoogwaardige productie wordt een uitstekende kwaliteit karpetten afgeleverd. Deze handgemaakte karpetten worden vervaardigd van de beste garens. De producties in Europa en India zijn maatschappelijk verantwoord en hoogwaardig. De basismaterialen: scheerwol, katoen, viscose, zijde en sisal, zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De collecties zijn overwegend handgeweven en gemaakt van natuurlijke materialen. Er is ook een mooie selectie met de hand getuft en geknoopt.

EMCO Meubelen heeft daarnaast ook specials, een persoonlijk op maat handgeweven kunstwerk. Deze karpetten worden in een Europese weverij vakkundig en met liefde gemaakt. Volledig ambachtelijk, met de hand geweven van 100% Nieuw-Zeelands schapenwol van de allerbeste kwaliteit. De collectie heeft 10 karakteristieke structuren, van fijn tot grof. De effen basiskarpetten zijn leverbaar in 96 mooie sprankelende kleuren en zijn leverbaar in een rechthoekig of rond model. Een rond karpet is zelfs verkrijgbaar tot 4 meter.

In de vernieuwde showroom van EMCO Meubelen vind je volop inspiratie. De karpetten passen naadloos in elke stijl en interieur. EMCO Meubelen, CARPETS voor elke lifestyle in elke woonomgeving

U kunt nu profiteren van leuke aanbiedingen. Leuke collectie van hergebruikte bestaande materialen, waar unieke meubelen uit ontstaan.Kleurrijke collectie met natuurlijke uitstraling, frisse bloemenprint op elk meubel, prachtige bloem die in bloei staat zolang het meubel bij u thuis staat.Collectie met verschillende klein meubelen, van bijzettafels tot decoratieve wandrekken.

Grote nieuwe collectie van hanglampen, vloerlampen, tafellampen.


 
openingstijden